Головна » 2021 » Червень » 2 » Конкурс на заміщення вакантної посади керівника Закупненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Закупненської селищної ради
08:52
Конкурс на заміщення вакантної посади керівника Закупненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Закупненської селищної ради

Оголошення

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Закупненської селищної ради.

Закупненська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади кервника Закупненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Закупненської селищної ради.

Найменування і місцезнаходження закладу:

Закупненська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Закупненської селищної ради знаходиться за адресою: смт Закупне, вулиця Центральна, 7.      

      Кваліфікаційні вимоги до керівника закладу освіти:  посаду керівника закладу освіти може обіймати особа,  яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче спеціаліста (магістра), стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.    

     Умови проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника Закупненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Закупненської селищної ради.

Особи, котрі бажають взяти участь у конкурсі подають до конкурсної комісії  такі документи:

  • заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  • копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;
  • копію документа про вищу освіту не нижче ступеня  магістра (спеціаліста) з додатком;
  • копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;
  • документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;
  • довідку про відсутність судимості;
  • довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;
  • мотиваційний лист, складений у довільній формі;

 

Особа може подати інші документи, які підтверджують її професійні та/або моральні якості.

 До участі у конкурсі не допускаються особи, які:

-  визнані в установленому порядку недієздатними;

- мають судимість, що є несумісною із зайняттям посади;

- у разі прийняття на службу будуть прямо підпорядковані або підлеглі  особам, які є їхніми близькими особами;

- позбавлені права займати відповідні посади в установленому законом  порядку на визначений термін;

-  в інших випадках, установлених законами.

     Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається конкурсною комісією.

 Дата та місце проведення конкурсу: Закупненська селищна рада – 30.06.2021 року (зала засідань)

 Складові конкурсу:

   Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюється за результатами:

  • перевірки на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, зокрема Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти,
  • перевірки професійних компетентностей, що відбувається шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання;
  • публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.

 

Перелік питань, форма перевірки знання законодавства будуть визначені  конкурсною комісією та оприлюдненні на веб-сайті селищної ради.

       Документи приймаються протягом 20 календарних днів з дня оголошення конкурсу за адресою:  вул. Центральна,9а, смт. Закупне, відділ освіти,культури, молоді та спорту Закупненської селищної ради .

 Уповноважена особа щодо надання інформації про конкурс та прийом документів – Хміль Тетяна Василівна (телефон 0968743575, адреса електронної пошти hmiltv @gmail.com).

 

Переглядів: 147 | Додав: School | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: