Головна » 2017 » Липень » 19 » ОГОЛОШЕННЯ! АБІТУРІЄНТИ, ШУКАЙТЕ СВОЇ ЗАЯВИ!
10:25
ОГОЛОШЕННЯ! АБІТУРІЄНТИ, ШУКАЙТЕ СВОЇ ЗАЯВИ!

У перші дні вступної кампанії кілька тисяч (по всій країні) ваших електронних заяв через глюки бази стали дивними. Абітурієнту в особистому кабінеті відображається, що все добре, заяву подано. А приймальна комісія бачить порожню заяву: ні ЗНО, ні атестата, ні конкурсного бала. Йдеться, в основному, про заяви, подані в період 12-14 липня.

Замість того, щоб полагодити заяви, ДП "Інфоресурс" (адміністратор бази ЄДЕБО) в ніч з неділі на понеділок ці заяви мовчки видалила. Офіційна новина є тільки на сайті ІнфоРесурс (https://www.inforesurs.gov.ua/news/289-schodo-anulyuvannya-okremih-zayav-vstupnikv.html), сайт і фейсбук МОН мовчать.

Як виглядає з точки зору абітурієнта: в особистому кабінеті заява просто зникає, як ніби ви її не подавали. Оповіщення про це робиться тільки електронно - в особистому кабінеті і на email. Окремий привіт сільським районам і абітурієнтам, які поїхали на відпочинок.

Що робити:

1) зайти в особистий кабінет, переконатися, що всі заяви на місці;

2) якщо ви точно пам'ятаєте, що заяву в такий-то вуз ви подавали, а її немає - подати його ВДРУГЕ, таку ж, з тим же пріоритетом (при видаленні старої заяви пріоритет звільнився).

3) в першу чергу проблеми б'ють по тих, хто рідко (або взагалі не) виходить в інтернет. Будь ласка, повідомте знайомих з маленьких містечок і сіл, якщо ви знаєте, що вони подавали документи.

Тисячі підлітків прямо зараз можуть втратити свій шанс на освіту. У нас є можливість цього не допустити!

 

Джерело: https://site.ua/khavryuchenko.oleksiy/8519/

Переглядів: 444 | Додав: School | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: