Головна » 2019 » Жовтень » 28 » ВІДБУЛОСЯ СВЯТО ПЕРШОГО ДЗВОНИКА
20:44
ВІДБУЛОСЯ СВЯТО ПЕРШОГО ДЗВОНИКА

       2 вересня у нашій школі пролунав перший дзвоник, який розпочав новий навчальний рік.  Учні першого класу вперше сядуть за парти, а для учнів 11 класу цей дзвоник розпочав останній шкільний рік. Директор школи Миськова Тамара Петрівна  привітала всіх з чудовим святом  – Днем Знань, який відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажала всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен з учнів, за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити. 

      Також 2 вересня на території Закупнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям. Проект реалізовано шляхом співфінансування з державного,  районного та селищного  бюджетів. Привітати учнів з визначною подією в житті школи та району завітали: голова районної ради Лук'янова Л.В., заступник голови Чемеровецької районної державної адміністрації  Кравцов П.І., селищний голова Боб В.С.,  начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту районної державної адміністрації Царук О.Л., які подарували футбольні м'ячі і сказали багато теплих слів. Право перерізати символічну стрічку було надано Лук'яновій Л.В. та Кравцову П.І. Тож Петро Іванович, разом з юним футболістом Коновалом Богданом, на знак відкриття футбольного майданчика, перерізав стрічку та провів перший удар по м’ячу у ворота. Почесні гості з радістю приєдналися до нього.

Майданчик відкрито!!!

Створення умов для занять спортом дасть можливість виховувати здорову націю. Є надія, що відтепер, завдяки спільним зусиллям, школярі та молодь селища у вільний час віддаватимуть перевагу заняттям спортом на майданчику, тим самим зміцнюючи своє здоров’я.

 

 

Переглядів: 212 | Додав: School | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: