Головна » 2018 » Вересень » 9 » Зустріч з поліцейськими
23:00
Зустріч з поліцейськими

07.09.2018 р. до учнів нашої школи з просвітницьким візитом завітали інспектори сектору реагування гуманітарної поліції Чемеровецького відділення поліції лейтенанти поліції Новосельченко П.П. та Кривий Г.В. Вони пригадали учням основні правила безпечної поведінки на вулиці та вдома, розповіли як не стати жертвою злочину та протистояти булінгу, наголосили на необхідності піклуватися про безпеку під час користування мережею Інтернет. Лейтенанти поліції доступно та змістовно розповіли про адміністативну та кримінальну відповідальність, яка настає для підлітків та їх батьків за вчинення правопорушень. Зауважили, що часом необдуманий протиправний вчинок може перекреслити все життя. 

З особливою цікавістю хлопці та дівчата слухали розповідь правоохоронців про правила поведінки під час знаходження невідомих предметів, які можуть виявитися вибухонебезпечними та становити загрозу для оточуючих. Також ознайомили учнів з мобільним додатком "102", який розроблено саме для того, аби не тільки дорослі, а й діти могли одразу повідомити про небезпеку.

Справжньою несподіванкою для семикласників був дозвіл поліцейських оглянути службову машину, повмикати сирену та проблискові маячки й відчути себе справжніми поліцейськими. 

Директор школи Миськова Т.П. наголосила, що такі зустрічі надзвичайно дієві та позитивно впливають на світогляд та ставлення дітей до навколишнього світу.

Школярі подякували поліцейським, а також виявили бажання відвідати відділення поліції, в якому вони працюють і на власні очі побачити, як проходять будні правоохоронців.

 

Переглядів: 392 | Додав: School | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: